20+ vite përvojë

Siguria juaj është prioriteti ynë

Për të arritur gjithmonë një nivel më të lartë të performancës. Për të bërë partneritet me klientët duke ofruar personel shumë të trajnuar për zbatimin e ligjit , dhe për të përdorur metodat më moderne në ofrimin e sherbimeve te sigurise

 

Na telefononi tani:

044 909 096

Shërbime të sigurisë private për secilën situatë dhe kërkesë

Ju mund të pyesni veten se cilat lloje biznesesh kanë nevojë për shërbime private të sigurisë. Përgjigja jonë: çdo biznes që ka asete që duhen mbrojtur.
Le të flasin numrat
Vite në biznesë
0 +
Klientë të kënaqur me shërbimet tona
0 +
Roje fizike të licensuara
0
Asete të mbrojtura
0 K+

Shërbimet tona

Garda Security ka ofruar personel sigurie private të trajnuar profesionalisht dhe me shumë përvojë për një sërë nevojash biznesi dhe individuale, duke përfshirë:

Instalimi & Monitorimi i Alarmit të Thyerjes.

Garda Security bën monitorimin e alarmit për objektin tuaj 24/7 nga qendra e saj monitoruese, ku në rast të alarmit i dërgon patrullat invervenuese për të parandaluar tentim thyerjen apo thyerjen dhe sipas rastit njofton edhe policinë. Pajsijet e alarmit ju mund t’i merrni në shfrytëzim ose t’i bleni, me ç’rast dallon edhe çmimi i monitorimit mujor.

Shërbime të Sigurimit Themelor (Roje Fizike)

Sigurimi efikas i objekteve me punëtorë të sigurimit, brenda perimetrit të objektit, të cilët janë të uniformuar, të trajnuar dhe të licencuar, me mbështetje permanente të Qendrës së Kontrollit dhe Patrullave Intervenuese të Garda Security.

Kamera dhe Pajisje Tjera të Sigurisë

Aplikimi i metodave dhe sistemeve bashkëkohore, si shenja të gishtërinjëve, biometri të syve dhe kartela identifikuese për të siguruar hyrje dhe dalje të kontrolluar në objekte të ndryshme.

Konsulencë për Siguri

Garda Security ka një ekip profesionistësh, të specializuar dhe të gatshëm që ti analizojnë dhe diskutojnë kërkesat tuaja rreth sigurisë dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë.Ne ofrojmë shërbime të këshillimit të sigurisë duke ju ofruar zgjidhje për nevojat tuaja të sigurisë, bazuar në eksperiencën tonë shumë vjeqare, nevojat e juaja dhe vlerësimin e shkallës së rrezikut.

Shërbime të Tubimeve Publike

Garda Security bën sigurimin e tubimeve të ndryshme, me punëtorë të sigurimit të uniformuar, të pajisur mirë dhe të licencuar.

Trajnimi dhe licencimi i rojeve fizike

Roli i sigurimit privat në identifikim dhe parandalim të dukurive negative është rol i heshtur, kryejnë shumë punë pa zhurmë. Trajnimi është çelës i ngritjës profesionale, të mësuarit të standardeve dhe rregullave ligjore, sidomos për autorizimet për kufizim lirisë së lëvizjës e përdorimit të forcës.

Pse ne

Çfarë na veçon?

Përsosmëri në çdo kohë

Komunikimi 24/7

Flotja jonë e mjeteve

Ndihmë emergjente

Teknologji e avancuar

Roje fizike të lincencuar

Kërko Informacion shtesë

Plotësoni formularin tonë të ofertës për Shërbimet e Sigurisë më poshtë dhe ne do t’ju kontaktojmë menjëherë me një propozim të plotë për kontratën tuaj të sigurisë. Pavarësisht nëse keni nevojë për një roje sigurie një herë për një ngjarje ose një kontratë të gjatë për shërbimet e vazhdueshme të sigurisë, ne ju kemi mbuluar.

Ne ofrojmë shërbime roje sigurie në mbarë vendin.

Ju do të merrni propozimin tuaj për shërbimet e sigurisë brenda 24 orëve nga Hënë-Premte. Kërkesat e dërguara pas orës 17:00 të premten ose fundjavës do të marrin një kuotë të hënën.