admin

Trajnimi dhe licencimi i rojeve fizike​

Roli i sigurimit privat në identifikim dhe parandalim të dukurive negative është rol i heshtur, kryejnë shumë punë pa zhurmë. Trajnimi është çelës i ngritjës profesionale, të mësuarit të standardeve dhe rregullave ligjore, sidomos për autorizimet për kufizim lirisë së lëvizjës e përdorimit të forcës.

Konsulencë për Siguri​

Garda Security ka një ekip profesionistësh, të specializuar dhe të gatshëm që ti analizojnë dhe diskutojnë kërkesat tuaja rreth sigurisë dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë.Ne ofrojmë shërbime të këshillimit të sigurisë duke ju ofruar zgjidhje për nevojat tuaja të sigurisë, bazuar në eksperiencën tonë shumë vjeqare, nevojat e juaja dhe vlerësimin e shkallës …

Konsulencë për Siguri​ Read More »