Trajnimi dhe licencimi i rojeve fizike​

Roli i sigurimit privat në identifikim dhe parandalim të dukurive negative është rol i heshtur, kryejnë shumë punë pa zhurmë. Trajnimi është çelës i ngritjës profesionale, të mësuarit të standardeve dhe rregullave ligjore, sidomos për autorizimet për kufizim lirisë së lëvizjës e përdorimit të forcës.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *